• José Antonio Cabanillas

  Advocat

  En exercici des de 1998; important experiència en l'administració local, Dret civil i Jurisdicció social. Llicenciat en Dret a la Universitat de Còrdova. Estudis de Doctorat: Certificat-Diploma d'Estudis Avançat, que acredita suficiència investigadora.

 • Eva Izquierdo Monzón

  Advocada

  Llicenciada en dret per la UB a l’any 1996. Advocada en exercici des de l’any 1998.L’exercici sempre ha estat orientat en la defensa dels drets humans i socials, dret d’educació, dret de la funció pública i del treball. Sòcia de l’advocat Ramon Plandiura Vilacís des de l’any 2003.

  Assessora a diferents col·lectius i entitats professionals. Participa com a docent en cursos i conferències de diferents administracions públiques i Universitats.

  És membre d’entitats de defensa dels drets humans, i ha participat  com observadora internacional de drets humans.

  Realitza l’assessorament professional en català, castellà, anglès i italià.

 • Mª Sandra Martínez Segura

  Advocada

  Llicenciada en Dret per la UB des de l´any 1997, i advocada en exercici des de l´any 1999. Cursà l´Escola de Pràctica Jurídica en el ICAT.

  La seva experiencia laboral inicial que compaginà amb els estudis li va fer desenvolupar els seus serveis en la notaria i en l´entitat financera. Inicià la seva carrera professional d´advocat en el àmbit del Dret Fiscal i Civil. Es també Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

  Com especialització, durant més de vint anys de la seva vida professional l´ha dedicat al Dret Farmacèutic, gestionant directament totes aquelles qüestions inter vius i mortis causa derivades dels patrimonis familiars.

  Dins del Col·lectiu es dedica principalment, a les àrees de Fiscal, Mercantil i Comptabilitat.